MJ WORLD 3.0  Michael Jackson [Everything About The Pop K1NG] _See You In Heaven_Michael Jackson-az oldal lelke<3
Michael's Style-a király stílusa
The Jackson 5-karriere kezdete
The Jacksons-új névvel az 5 fiú
Multimedia-videók, letöltések
Gallery-képek sokasága
Lyrics-dalszövegek
Extra Stuffs-érdekességek
Interactive-az oldal dolgai
FanClub-az MJ rajongók helye
Forum-beszélgess kedvedre
Your Farewell's-búcsúkönyv
My Tribute-megemlékezésem
Whatever Happens-MJ+media
This Is It!-ennyi...
Michael vs Jacko-
a gúnynév


http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1247138563_50.png

 

 


-nincs hirdetés!
-nincs más nevében írkálás!
-nincs csúnya beszéd!!
-nincs J*ckozás!!

 

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngDobee:http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngNell:http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngAnnie:http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngBella:http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png

 

MADONNA

 

http:// Hamasaki
http:// Kimi
http:// Kutyatanya
http:// Horses
http:// Ichi
http:// Nixi
http:// Linda
http:// Tabáni István
http:// Álomfejtés
http:// Nox
http:// Cascada
http:// Xtina
http:// Miley
http:// Kritika
http:// MICHAEL JACKSON
http:// Betty
http:// Zsani

http:// ATOMIC KITTEN
http://
 CHELSY


 

 

 
 
FOR YOU AND FOR ME
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
***FRISSÍTÉSEK AZ OLDALON***

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Rest In Peace WHITNEY! :'(

Postázta DiuS  2012.02.12. 14:12

Ismét kihunyt egy csillag az égen! :'(
Eddig ismeretlen okokból, Beverly Hills-i szállodában holtan találták a grammy díjas Soul Királynőt, Whitney Houston-t.
A drogproblémáiból és válásából éppen kilábaló énekesnő a Grammy díjátadón is fellépett volna.
Ő és Michael jó barátok voltak, immár a mennyben folytatják a földön kötött barátságukat az angyalokkal, nekik énekelnek tovább.
Isten nyugosztaljon Whitney, köszönjük a csodás hangot és csodás zenéket melyekkel megajándékoztál bennünket, (I Will Always Love You, I Have Nothing, One Moment In Time, I Wanna Dance With Somebody, Run To You, Believe...) soha nem feledünk!!!!

DIUS

Fogadja a lapom összes látogatója sok szeretettel a megemlékezésemet felé, mely a legendás filmje egyik betétdala, a Több Mint Testőré. Azért választottam ezt, mert oly gyönyörű ahogyan a felhők közt szalad... :''''(
A film 1992-ben, éppen 20 éve készült!

2012. :)

Postázta DiuS  2012.01.01. 16:39

Sziasztok!

Hát bizony eljött az új esztendő 2012, mely egyre távolít bennünket a 2009-es évtől, amikor angyalunk eltávozott a Földről. Sokak nevében állíthatom, egyik legnehezebb évünk volt. A zenei világ és mi is sokat vesztettünk!!
Az oldal viszont, halála után lendült be nagyon, sokáig a portállista ELSŐ helyén állt, és hálás vagyok, amiért az akkori tömegáradatból fent maradt hű látogatók ma is járnak fel az MJ WORLD-re, sőt vannak akik jelzik is jelenlétüket a chaten, a fanclub-ban, vagy a búcsúkönyvben, sőt regisztrált felhasználóim is növekszenek, hisz jelenleg 571-en vagyunk már! KÖSZÖNÖM!!!
Sokat jelent ez nekem, hiszen nyilván egy előadó halálával SAJNOS meghal a weblap fent tartójának is a kelléktára... :((
Azonban a hű látogatók örömére, minden hónapban új kinézettel próbálom fent tartani a lap színvonalát, hiszen tartalmilag abszolút helytáll, és szeretném ezzel meghálálni kitartó bizalmukat felém.
Nyitásomkor 2008-ban, azaz 4 évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz a GPortálon az oldal és ennyien megszeretik Michaelt általa. :)
A halálára pláne nem gondoltam, sokkal inkább a bomba visszatérő turnéra a This Is It!-re készültem...

Még egyszer köszönöm a kitartó bizalmat azoknak, akik járnak a lapra most is.
Kellemes 2012-tőt mindenkinek. <3

DIUS

Boldog Karáconyt és Boldog Új Évet! :)

Postázta DiuS  2011.12.24. 13:27

Sziasztok!

Háát ismét itt a karácsony, az oldalon a 4. alkalommal.
Egy egyszerű fejléccel próbál az oldal kedveskedni az idelátogatóknak, bízom benne, hogy tetszik!?! :)
Remélem mindenki beszerezte már az Immortal cd-ét!!
NEKEM MEGHOZTA A Jézuska, méghozzá a deluxe dupla verziót! :o)))
Remek kiadvány!!!!!!!!!!!!!!!! Ajánlom mindenkinek. Képek róla hamarosan a gyűjteményemben lesz várható! <3


Békés ünnepet mindenkinek!

DIUS

Decemberi LAY! :)

Postázta DiuS  2011.11.28. 14:29

Sziasztok!

Megérkezett a decemberi kinézet. Úgy gondolom abszolút alkalomhoz illő, találó és egyszerű. :)
Mivel már kapható az IMMORTAL kiadás deluxe és szimpla kiadása, emellett megszületett az IGAZSÁG, ami minden rajongónak az egyik legnagyobb öröm:
Michael orvosát elítélték!!!
Ezért úgy gondolom, a "JUSTICE" dizinél találóbbat nem is találhattam volna ki.
Remélem tetszik nektek!?! Legközelebb karácsonykor lesz váltás, és szeretném megköszönni minden kedves, hűséges látogatómnak, hogy a lassan 4 éves oldalt kitartóan látogatják! KÖSZÖNETTEL DIUS és a MICHAEL JACKSON WORLD!
♥♥♥♥

ÚJ LAYOUT!

Postázta DiuS  2011.11.03. 19:38

Íme a novemberre szánt design. A BAD Tour második verzióját élvezhetitek, de biztosan nem az utolsót... :)
Ez ellenben az előzővel nem piros, hanem kékes beütést kapott, de a klasszikus BAD logo az egyezik az előzőével.:)
Imádom akorszakot a turnét... *.* Remélem Nektek is elnyerte a tetszéseteket!?!

Szeretném megköszönni az új regisztráltakat és akik továbbra is látogatják az immár 3. éves oldalt, hiszen most okt 31.én volt a szülinapja. :")
Nagyon jólesik, KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!

DIUS

IMMORTAL!

Postázta DiuS  2011.10.06. 20:02

Ismét új album jelenik meg a két évvel ezelőtt elhunyt Michael Jacksontól: az Immortal, amelynek anyaga a világhírű utazó társulat, a Cirque du Soleil szervezésében a hétvégén bemutatott Michael Jackson The Immortal World Tour című showra készült, november 21-én jelenik meg.

A korong egy- és kétlemezes változatban is elérhető lesz. A Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna, Madonna) zenei tervező vezetésével készült Immortal Michael Jackson 40 klasszikus dalának újraálmodott változatát vonultatja fel - tájékoztatott a kiadó Sony Music. A Cirque du Soleil korábban a Beatles és Elvis Presley dalaiból is műsort állított össze.

"Michael hagyatéka szavakkal kifejezhetetlen inspirációval bír. Előadásaiban a stúdiótól a színpadig jelen volt egyfajta megkérdőjelezhetetlen tisztaság és hitelesség, és ez különös hangsúlyt kapott az Immortal készítésénél. A lemez a Michael zenéje, családja és világszerte több millió rajongója iránt érzett szeretettel és tisztelettel készült" - fogalmazott Antunes.

Az album Jackson zenei hagyatékát vonultatja fel slágereinek újrakevert változataival, felpörgetett mashupokkal (két vagy több dal összemixelésével készült számokkal) és olyan korábban ki nem adott csemegékkel, mint a Jackson 5 ABC című dalának alternatív változata vagy a They Don't Really Care About Us-hoz készült extra énekkari felvétel.

A Cirque du Soleil Michael Jackson The Immortal World Tour című előadássorozatának észak-amerikai része vasárnap kezdődött Montrealban és decemberben Las Vegasban is látható lesz. A különleges show írója és rendezője Jamie King, akinek célja az volt, hogy egyesítse Jackson zenéjét, koreográfiáját és a Cirque du Soleil kreativitását.

Az 1984-ben húsz utcai előadóból álló csapat által alapított Cirque du Soleil egy québec-i székhelyű szervezet, amelynek jelenleg ötezer alkalmazottja van, köztük 1400 művész ötven különböző országból. A Cirque du Soleil hat kontinens több mint háromszáz városában fellépett már összesen több mint 100 millió néző előtt.
Jövő május 17. és 20. között újra fellép Magyarországon a Cirque du Soleil, amely öt előadáson mutatja be Alegría című darabját a Papp László Budapest Sportarénában.

Az októberi kinézet!

Postázta DiuS  2011.10.02. 15:33

Megérkezett az októberi dizi.
Mivel, régen volt Give Into Me, így most gondoltam épp ideje lesz. :)
Szerintem az előzőhöz hasonlóan jó lett, más színekkel természetesen egyszerű de egyben nagyszerűnek érzem. Remélem nektek is tetszik majd...!?! :)

DIUS

Szeptemberi design!

Postázta DiuS  2011.08.30. 10:27

Sziasztok!

Nos, íme az ígért legendás kinézet, mely szeptember végéig lesz kint.
Remélem tetszik mindenkinek, igaz nem túl effektes, de ez volt a lényeg, hogy az album egyszerű de nagyszerűségét megtartsuk, hogy a LÉNYEG maga az album és annak rekordjai legyenek. :)
Kommenteket a chatbe várom.
DIUS

Boldog 53. születésnapot Michael!

Postázta DiuS  2011.08.29. 09:37

Igen-igen!
Augusztus 29, akkor Michael Jackson.
Ezen a napon született erre a világra 53 évvel ezelőtt.
Földi léte már nincs velünk, de csak az hal meg, kit elfelejtenek!!
ŐT NEM lehet elfelejteni, megemlékeztem róla e napon a honlapon is!!
Minden kedves rajongó írhat/üzenhet a chatben neki.
DIUS

Elhunyt Frank Dileo!

Postázta DiuS  2011.08.24. 22:37

Ma 63 éves korában távozott az élők sorából Michael egykori menedzsere, Frank Dileo. Nem oly rég szívrohamot kapott, de már jobban volt.
Már az 1984-es Victory Turnén is ismerték egymást, majd később a Bad korszakban az Another Part Of Me című klippben is szerepelt pillanatképek erejéig.
Michael ártatlanságában az egykori vádakban mindig is hitt és a tervezett This Is It visszatérő turnén már ismét a menedzserének tudhatta Mike.
Igaz barát volt!!!
Liz Taylor után, Ő is Michaelhez tért ismét vissza, odafentre...

Nyugodj Békében FRANK!!! :"//

Íme egy 1988-as interjú, ahol Frank és Brandon Adams is ott vannak, akit a Bad Kid version-ból ismerhetünk, a MoonWalkerből, ahol Ő táncolja Mike részét.

Saját írás!!! TILOS ellopni!!!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngMichael Joseph Jacksonhttp://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png
*1958.augusztus 29. USA Gary -
†2009.június 25. USA L.A
7 szólólemez,8 testvér,3 gyermek
Énekes,dalszerző,koreográfus,
divatikon,a Pop Királya tovább

 


Szerkesztő: >>Diana<<
Nyitás: 2008.10.31.
Támogató:
G-Portal
Téma: MICHAEL JACKSON
Design: LIBERIAN GIRL (
régiek)
Rekord: 7740
Felhasználók: 581

Jogvédelem:
CLICK

Link Me:
http://www.michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1248813468_59.png
more?

        
WARNING: Az oldal nem áll kapcsolatban Michael Jackson-nal,pusztán egy hű rajongó által szerkesztett weblap. Bármely KÉPI vagy SZÖVEGI tartalom másolása TILOS,ha megteszed számolj a következményekkel!
COPYRIGHT © 2008-2012.

 
NE JELENTKEZZ!!!!

 http://i339.photobucket.com/albums/n461/lillahungary/ettftif.jpg


52/52
EGYENLŐRE BETELT!

FELTÉTELEK!

 
 

 

 

 

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngTHE GODDESS-CHERhttp://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png
Imádom;Istennőm:

{REST IN PEACE}
.mert a szívünkben élnek.

 

A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!