MJ WORLD 3.0  Michael Jackson [Everything About The Pop K1NG] _See You In Heaven_Michael Jackson-az oldal lelke<3
Michael's Style-a király stílusa
The Jackson 5-karriere kezdete
The Jacksons-új névvel az 5 fiú
Multimedia-videók, letöltések
Gallery-képek sokasága
Lyrics-dalszövegek
Extra Stuffs-érdekességek
Interactive-az oldal dolgai
FanClub-az MJ rajongók helye
Forum-beszélgess kedvedre
Your Farewell's-búcsúkönyv
My Tribute-megemlékezésem
Whatever Happens-MJ+media
This Is It!-ennyi...
Michael vs Jacko-
a gúnynév


http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1247138563_50.png

 

 


-nincs hirdetés!
-nincs más nevében írkálás!
-nincs csúnya beszéd!!
-nincs J*ckozás!!

 

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngDobee:http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngNell:http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngAnnie:http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngBella:http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png

 

MADONNA

 

http:// Hamasaki
http:// Kimi
http:// Kutyatanya
http:// Horses
http:// Ichi
http:// Nixi
http:// Linda
http:// Tabáni István
http:// Álomfejtés
http:// Nox
http:// Cascada
http:// Xtina
http:// Miley
http:// Kritika
http:// MICHAEL JACKSON
http:// Betty
http:// Zsani

http:// ATOMIC KITTEN
http://
 CHELSY


 

 

 
 
FOR YOU AND FOR ME
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

MICHAEL JOSEPH JACKSON 1958-2009.

FAREWELL MY DEAREST & DEEPEST SWEET LOVE:

Drága,édes,egyetlen Michael-em!!
Hihetetlen fájdalommal és értetlenséggel írom ezen sorokat neked,érted,s miattad,
ebben szeretnék Neked örök nyugalmat,békességet,és fényességet kívánni,hisz TE is
beragyogtad az én szívemet és sok millió emberét.

Immáron 12 éve,hogy megszerettelek,és állíthatom,hogy életem legszebb 12 éve volt.
Hálásan köszönöm ezt neked!!! Melletted gyermek lehettem,s nem gondoltam a negatívumokra,
fájdalmakra hanem csak arra,melyet TE nyújtottál.
De nem helyénvaló e múlt idő,hiszen most is nyújtod ezt s ugyan új dalokkal,és koncertekkel nem leszek gazdagabb de mégis a leggazdagabb embernek érzem magam általad az elmúlt hosszú-hosszú évek során kapott érzések végett.
Ezt sajnos nem tudtam Neked ezt elmondani soha sem,én a lapomba fektetem minden szeretetemet irántad,hiszen ezt tudom neked adni és ez életed során s most halálodban is ugyanolyan fontos dolog számomra.
Csak remélni merem hogy talán egyszer láttad is...!? :,)

Soha nem hagyom abba és nem adom fel!!

Most 2009.június 25.én mondhatjuk megállt a szívemben az élet,s a derű,hiszen eltávoztál az élők sorából. És hihetetlen volt ezt hajnalban megtudni mikor egyik percben még vidáman böngészem a gyönyörű képeket rólad,majd a következőben a tragikus hír a tv-ben....:,(
Patakokban hullottak a könnyeim érted,és mécseseket gyújtottam,és minden nap gyújtok is érted még élek.

Levetetted tested s itt hagytad ezt a világot,melyben oly sokan bántottak,s nem értékelték a Te szeretettől tündöklő lelkedet,s jóságodat. A lelked azonban most már szabadon repülhet s mint a legfényesebb csillag az égbolton beragyogja azt.
Mindíg is csillag voltál,50 évig e földön s most egy másik dimenzióban is szintén.

Hiszem hogy most már megkönnyebbültél,és jobb helyen vagy hol nem ér több fájdalom és bántás. JOBB LETT NEKED!! S noha ez nekünk itt maradt rajongóknak,akik bíztak a visszatérésedben,s annak sikerében,és a családodnak,testvéreidnek,és 3 gyönyörű gyermekednek iszonyatos az űr s a hiány,de nem lehetünk önzőek,hanem el kell engedjünk Téged ha a Te lelked már szabadulni akart innen. Nagyon büszke vagyok Rád hiszen gyermekkorod óta adod nekünk a csodát. Zenék,slágerek,videók,koncertek,filmek,és ezek által érzés,s egy olyan világ mely semmihez nem hasonlítható az melyet csodának nevezhetünk.

Rengeteg szépet megéltél,olyan karriert építettél fel gyermekkorod óta melyet nem lehet szavakba önteni vagy felülmúlni.
ÉRZEM ÉS TUDOM hogy az 50 éved alatt MINDENT amit adhattál s ami erődből telt megadtad nekünk,olyan magason állt a csillagod mint senkimásé és áll a mai napig.
Rajongóidban most velem együtt hatalmas az űr,s a kérdés hogy MIÉRT? s MIÉRT ÉPPEN MOST??
Hiszen a visszatérésed éve lett volna ez,s nem a halálodé! Ezt hittük de... a sors közbeszólt.
Trónod senki sem foglalhatja el senki sem soha! A POP Királya vagy s maradsz is!

Vérzik a szívem érted és 3 gyermekedért is,hiszen mindent megtettél értük,önzetlenül szeretted őket!
Egy fantasztikus apát vesztettek el!! Mi pedig egy fantasztikus művészt!

Dalaid örökké élni fognak! És a lelked is hiszen a lélek halhatatlan! Jobb helyen vagy már,noha nekünk ez a hiány iszonyúan fáj.
Hihetetlen:
azt érzem,egy rémálom az egész és nem valóság,szeretnék felébredni,nem megy mert ráébredek,hogy sajnos ELMENTÉL és az emléked maradt csupán nekem.

Minden egyes érzést köszönök Neked DRÁGA,MINDENT,olyan darabja voltál s maradsz a szívemnek mint senki más.
Megtanítottál arra hogyan viseljem el a magányt,vagy a meg nem értettséget,vagy ha különcként kezelnek olykor. De engem ez nem érdekel mert vagyok aki vagyok és aki rajongód igazán az senkit sem néz le vagy gázol bele másba. Én sem teszem ezt soha.
Megtanítottál arra is,hogy vállaljam fel saját magam,s emellett egy fantasztikus életérzést is adtál
melyet nem szégyellek beismerni,mely gyönyörű és utánozhatatlan.
KÖSZÖNÖM Drágám!

Nekem Te vagy az ÖRÖK IKON,A FÉRFI,egy olyan ember,aki nélkül nem tartanék ott ahol.

Dalaidban,és szívemben élsz tovább még világ a világ,és a halállal ahogy mondani szokták "haza megy" az ember.
Hát TE most hazaértél Michael!

El nemmúló imádattal,
Dia.

2009.június 26.

Megemlékezésem 2009.december 25.

 http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngMichael Joseph Jacksonhttp://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png
*1958.augusztus 29. USA Gary -
†2009.június 25. USA L.A
7 szólólemez,8 testvér,3 gyermek
Énekes,dalszerző,koreográfus,
divatikon,a Pop Királya tovább

 


Szerkesztő: >>Diana<<
Nyitás: 2008.10.31.
Támogató:
G-Portal
Téma: MICHAEL JACKSON
Design: LIBERIAN GIRL (
régiek)
Rekord: 7740
Felhasználók: 581

Jogvédelem:
CLICK

Link Me:
http://www.michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1248813468_59.png
more?

        
WARNING: Az oldal nem áll kapcsolatban Michael Jackson-nal,pusztán egy hű rajongó által szerkesztett weblap. Bármely KÉPI vagy SZÖVEGI tartalom másolása TILOS,ha megteszed számolj a következményekkel!
COPYRIGHT © 2008-2012.

 
NE JELENTKEZZ!!!!

 http://i339.photobucket.com/albums/n461/lillahungary/ettftif.jpg


52/52
EGYENLŐRE BETELT!

FELTÉTELEK!

 
 

 

 

 

http://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.pngTHE GODDESS-CHERhttp://michaeljacksonworld.gportal.hu/portal/michaeljacksonworld/image/gallery/1230937549_20.png
Imádom;Istennőm:

{REST IN PEACE}
.mert a szívünkben élnek.

 

A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!